de gouden driehoek

Geplaatst op zondag 18 maart 2012 @ 13:16 , 1560 keer bekeken

De stenen kunnen écht wonderen verrichten.
Het wonder dat dit positieve resultaat kan verrichten, noemt zich “de gouden driehoek”, Het draait om drie stenen die in een driehoek geplaatst worden om de beste energiestroming in huis te bewerkstelligen, energetisch zeer waardevol. De drie stenen zijn amethist, rozenkwarts en bergkristal.
Waarom nou drie stenen - en waarom driehoek?

Vanuit de religie en de geschiedenis blijkt, dat het getal drie en driehoeken voor mensen een bijzondere betekenis hebben.
In de religie, bijvoorbeeld de katholieke kerk: de vader, de zoon en heilige geest.
Bij mensen de primaire levensbehoeftes: slapen, drinken en eten. De levensfasen van mensen: kind, volwassen, oud; leren, werken, pensioen.
Ook in geschriften zoals de bijbel wordt dit getal vaak gebruikt. De driehoek als symbool, zien we terug in de piramides. Ook in de kunst, als basis van de tekenleer, wordt de driehoeksvorm gebruikt.
Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?
De amethist: Met een amethist in huis kunt u sneller ontspannen en bent u minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, u laat toe, dat u tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.
De bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij de bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in uw hoofd.
De rozenkwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leert u van uzelf en van de ander te houden.
Met deze stenen hebje minder pijn, slaap je beter, kom je meer in balans en tot rust en stimuleer je een vredevol leven met kracht en harmonie.

De gouden driehoek kan op verschillende manieren gebruikt worden, b.v. één grote gouden driehoek voor een heel huis centraal in het huis geplaatst, of diverse kleinere driehoeken in de diverse vertrekken en of praktijkruimte. Zo bent u er zeker van dat de energiestroom ideaal is.
Welke stenen en hoe te gebruiken:
U kunt zowel ruwe als gepolijste stenen gebruiken, als u de drie stenen bij u wilt dragen kunt u een zakje met drie gepolijste stenen nemen.
Reinig de stenen eerst grondig, dat kan op diverse manieren: bijvoorbeeld onder water, leg hiervoor de stenen in een kom en vul deze met water, zet de kom s'avonds onder een druppelende kraan, de volgende morgen zijn uw stenen schoon. In een kom met Himalaya zout, zorg dat de stenen geheel bedekt zijn met zout, na 24 uur spoelt u de stenen af en kunt u ze gebruiken.
Aarde: Reinigen kan door de steen te begraven in aarde. Dit is een zeer diepe en vitaliserende reiniging doorad de steen in het element geplaatst wordt waar hij ontstaan is. Plaats de stenen in een ongeveer 50cm diep gegraven gat nadat u ze eerst onder stromend water heeft schoongemaakt en in een katoenen lap heeft gewikkeld. Plaats een markering op de plaats waar de stenen liggen. Na drie weken kunt u de stenen eruit halen.
Zout heeft een brede reinigende werking. Plaats de steen op een laag Himalaya zout. Overtuig je er wel van dat de steen niet aangetast wordt door het zout. Dit zou kunnen gebeuren bij bv. de woestijnrooos
Reinigen op een kluster: Plaats de stenen op een cluster (of nog beter in een geode van amethist ) van bergkristal of amethist voor minimaal 48 uur.
Herhaal het reinigen al naar gelang nodig is, in een huis waar gerookt wordt minstens 1x per week reinigen. Wij raden u aan om 2 sets stenen per ruimte aan te schaffen, zodat u altijd gereinigde stenen voorhanden heeft als de andere set gereinigd wordt.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

Puur starstarstarstarstar

Hele mooie en informatieve club! Beslist een aanrader!


AnGeLWinGs starstarstarstarstar

Een zeer leuke club met veel interessante artikelen over van alles wat.


Meer aanbevelingen